Afrensning af tag i dit område

afrensning af tagMit tag skal renses

Jeg står i den situation at mit tag virkelig trænger til at blive renset. Det er fyldt med mos og andet snavs. Jeg gik derfor i gang med at finde et firma der kunne hjælpe. For at gøre det selv var bestemt ikke en løsning jeg var tilhænger af. Bliver nok heller ikke lige så godt som at få professionelle til det.

Der er firmaer nok at vælge mellem, men jeg gjorde det klart for mig selv at det skulle være nogle lokale, som havde fokus på kvalitet og med virkningsgaranti. Det kunne give mig tryghed i at det blev gjort 100% korrekt.

Hvem skal man vælge?

Til afrensning af tag hjemme hos mig valgte jeg rensr.dk som på deres overkommelige hjemmeside allerede gjorde mig tryg i beslutningen. De havde nemlig virkningsgaranti, de var landsdækkende og brugte miljøgodkendte produkter.

Da jeg ringede var de super servicemindet og jeg fik en super god behandling. De lovede sågar fuld tilfredshed eller pengene tilbage, hvilket bare gjorde mit indtryk endnu bedre.

Fra jeg havde talt med en af de flinke ansatte til vi fik besøg gik der ikke lang tid. Der var rigtig hurtig levering og det var rart da taget virkelig havde behov for en stor tur.

Rensr.dk var der nogle timer til hele taget stod som nyt, det var en ekstra god oplevelse da jeg kunne se at naboer kiggede misunderligt over på taget, og tror med sikkerhed at rensr.dk fik nye kunder på vejen den dag. Stor anbefaling.

Anbefalede artikler