Lad din hund rejse med stil

Tag din hund med på farten i en behagelig hundetaske

Mange gange har vi behov for at kunne have vores hunde med os på farten, fx når vi er ude at rejse eller er til et arrangement. Her er det meget nemmere for hundeejeren og meget mere behagelig for vovsen, hvis vi medbringer en taske eller en transportkasse, som vores hund kender og er tryg ved.

Skab ro på turen

Hunde opsuger alle de indtryk, som de møder på deres vej. Det er både spændende og trættende. Derfor er der mange hunde, som har godt af at kunne få en pause og noget ro undervejs – særligt hvis I er afsted i længere tid. Med en taske eller en transportkasse har du et sted, hvor din hund kan finde ro og tryghed. Det er med til både at gøre oplevelsen lettere og bedre.

Anskaf tasken i god tid

Det er altid en god idé at anskaffe sig tasken i god tid forud, så din hund har en chance for at lære den at kende og blive tryg ved den, for det kan godt tage noget tid. Nogle hunde skal også først lære at være i tasken og acceptere, at når de er der, så skal de blive der. Brug fx nogle lækre godbidder, så hunden får en god oplevelse, når du introducerer den for hundetasken. Du kan også lægge noget velkendt i, fx et lille tæppe, som har en velkendt duft.

Hvilken skal du vælge? Gå på opdagelse efter din nye hundetaske blandt Design for Pets’ hundeudstyr.

Anbefalede artikler