Står du og skal bestille blækpatroner hjem? Så læs med her, og bliv klogere på hvordan du kan spare penge på blæk.

Printerblæk er dyrt, og det er desværre sådan at man hurtigt render tør. Her får du nogle gode råd til at spare på dit printerblæk.

1.) Vælg den rigtige typografi

Når du skriver dokumenter, så er det altså ikke ligegyldigt hvilken skrifttype du anvender. Nogle typografier har “fødder” og det bliver til en del ekstra blæk med tiden. Man anbefaler skrifttypen Ryman Eco – den kan spare dig op til 33 procent på dit blækforbrug (det kan den fordi at bogstaverne indeholder huller.)

2.) Greencloud Printer

Dette er et program til pc. Programmet lader dig planlægge udskrifter langt bedre, og du kan endda vælge at udskrive i en blækbesparende kladdeform. Det er smart!

3.) Udskrift fra hjemmesider

Det kan være rigtig dyrt at printe ud fra hjemmesider, da der ofte kommer en masse billeder, grafik og information med, som egentlig var unødvendigt. Med Cleanprint, som er en browserudvidelse, kan du selv bestemme hvad der skal med på dit print. På den måde kan du altså spare blæk. Udvidelsen virker til Internet Explorer, Chrome og Firefox.

4.) Køb en rabatpakke

Det kan godt betale sig at undersøge markedet lidt, inden du klikker dine printerpatroner hjem. Mange hjemmesider tilbyder en ‘rabatpakke’ hvor du kan spare penge ved at købe ekstra hjem. Du kan bl.a. købe en rabatpakke til hp 305a ved at klikke her: hp 305a

Følg linket her, og find en rabatpakke der passer til din printer.

Anbefalede artikler