Vælg tandlæge med høj kvalitet og faglighed

Når tandlægen foretager et regelmæssigt eftersyn, undersøges tænder, tandkød, kæber, kæbeled og kæbemuskler, da alle disse har en betydning for, hvordan vores bid fungerer.

vorestaender.dk/tandlaege-taarbaek

Tænderne er det største område, som tandlægen beskæftiger sig med. Tænderne er vigtige for alle mennesker, og de har flere funktioner. Vi bruger selvfølgelig tænderne til at tygge med, men de er også vigtige i forhold til at kunne tale, ligesom det i dag også har stor betydning at have flotte æstetiske tænder. Tænderne skal være stærke, for at kunne tygge og bide. De består af en ydre hård skal, kaldet emalje, som understøttes af den mindre hårde dentin, også kaldet tandbenet. Inde i dentinen ligger nerve-og karvæv, kaldet pulpa. Pulpa forsyner tanden med næring og nerver, som giver tænderne følsomhed.

Tænderne deles op i to dele. Kronen, er den del, som er synlig i munden og er dækket af emaljen. Den anden del af tanden, er roden, som sidder nede i knoglen under vores tandkød, og sørger for, at tanden sidder godt fast. Tænderne varierer i form og størrelse afhængig af, hvor i munden de sidder og hvad deres funktion er.

Søger du ny tandlæge?

Søger du tandlæge Taarbæk, og er tillid, faglighed og kvalitet vigtig i dit valg af tandlæge? Så er Vores Tænder et rigtig godt valg. Vores Tænder er en tandlæge du kan have tillid til, med høj kvalitet og faglighed til en fair pris. De er eksperter i behandling af tandlægeskræk, med mulighed for rabat og tilskud, og har lørdagsåbent.

VORES TÆNDER Tandklinik er placeret centralt i Kongens Lyngby overfor Magasin og Lyngby Storcenter, på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv. Klinikken ligger desuden blot et stenkast fra Lyngby Station og Jernbanepladsen, hvor busserne holder. Om ganske få år kan du desuden benytte Letbanen, som stort set får stoppested ved indgangen til klinikken.

Anbefalede artikler