Det er vel godt et år siden, at den famøse e cigaret for alvor indtog det danske marked. Den lille dampende el smøg har været genstand for såvel kritik som stor jubel, men for mange rygere, har en e cigaret været et længe tiltrængt alternativ til den konventionelle cigaret. De fleste rygere har jo oplevet den accelererende mængde af love og forbud politikerne har indført de seneste år, og det er efterhånden svært som ryger at gå på restaurent, være i byen eller sågar på privat besøg hos nogle af sine venner, uden at blive forvist til terrassen eller endda gaden. Det kan virke både degraderende og utrolig forstyrrende på en hyggelig aften, at skulle forlade et selskab på den måde. Ofte sker det naturligvis af hensyn til resten af de tilstedeværendes frygt for passiv rygning, men med en elektronisk cigaret er man endelig kommet ud over det problem.

En el smøg giver den samme hyggelige følelse som en traditionel cigaret, og samtidig får man sit behov for nekotin dækket. Dertil kommer, at en elektronisk cigaret kan fås med mange forskellige smagsvarianter, der gør rygeoplevelsen til en mere varieret oplevelse.

Køb den her!

Har du fået lyst til at få dækket din trang til nikotin og hygge med en el smøg så se her(el smøg).
E cigaretten er bestemt kommet for at blive, og du slipper for at skulle forvises til gader og stræder her i den kolde vintertid, men kan i stedet hygge med en e cigaret indenfor sammen med familie og venner i stearinlysenes skær.

Anbefalede artikler